avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... patron vreau sa angajez
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

patron vreau sa angajez

buna .am o nelamurire.am o activitate si as dori sa angajez un vanzator cat e salariul minim si cat platesc la fortele de munca pentru salariul minim pentru.angajatorul calificat.multumesc
Cel mai recent răspuns: venere , utilizator 09:56, 3 Martie 2011
pentru a fi vanzator, nu iti trebuie calificare neaparat; deci poate fi platit cu 670 lei salariul minim; daca se ia in considerare calificarea 670x1,2( coeficientul de calificare)=804 lei; si daca are si vechime in munca x5%=845 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit brut micsorat carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca din motive financiare o societate nu mai poate sa sustina un salariu brut de 1000 lei poate sa-l reduca la salariul minim ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pt vanzatori texal texal Poti sa-mi spuneti cat este salariul minim pentru vanzatori? (vezi toată discuția)
Salariul minim 2011 stromelectro stromelectro Puteti sa-mi spuneti ce salariu minim se aplica de la 1 ianuarie 2011 pentru cei cu studii liceale sau superioare neexistand niciun coeficient de aplicare ... (vezi toată discuția)