avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte facute in afara tarii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte facute in afara tarii

Buna ziua.
Mama are o garsoniera in proprietate si doi copii, eu și fratele meu care este plecat din tara de 15 ani. La decesul mamaei stiu ca urmeaza sa facem succesiunea in urma căreia se împart bunurile mamei la ambii copii. Eu as dori sa stiu daca fratele meu Întocmeste un act prin care renunță la partea lui, acel act în ce conditii este perfect legal aici, în România? Prezența fratelui meu este obligatorie la succesiune?

O altă întrebare ar fi : cand împuternicesti o persoana prin procură să te reprezinte la diferite instituții pentru a depune/cere/ridica/semna documente, acea persoana trebuie sa aibă actele in original si in fotocopie (știu că nu este voie să instrăinezi actele in origina)?

Alte discuții în legătură

Masa succesorala zuzatudorica zuzatudorica Buna ziua. Mama are o garsoniera in proprietate si doi copii, eu și fratele meu care este plecat din tara de 15 ani. La decesul mamaei stiu ca urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire carmo71 carmo71 ce drept am la mostenire,avand in vedere ca bunica mea a murit si a avut doi copii,din care mama mea care este moarta si cealalta fata este in viata.iar din ... (vezi toată discuția)