avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am pierdut actul casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am pierdut actul casei

buna ziua,as dori sa-mi explicati si mie pasii pe care trebuie sa-i urmez ca sa recapat un act de proprietate.Am pierdut sau mai bine zis a disparut originalul si copiile legalizate ale contractului de vanzare-cumparare,am ramas cu o singura copie normala,ce pot face?va rog din suflet sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: ela.m , utilizator 13:04, 3 Martie 2011
apelati la notarul care a redactat contractul de v-cumparare
Mergeti la notariatul unde ati facut actul de vanzare - cumparare al imobilului si faceti o cerere pentru eliberare alt act .
notarul respectiv imi va da din nou original cu timbre pe verso si copii?sunt ingrozita cum a putut sa dispara,e mai bine sa-l declar pierdut si nul ca sa nu poata fi folosit de altcineva?ce se poate intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare plastifiat - probleme la depunerea documentelor pentru cartea de identitate poll1 poll1 Buna seara,. am o problema in legatura cu buletinul....: toate actele posibile le am plastifiate. Am fost cu actul de vinzare -cumparare , plastifiat, ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Furat acte proprietate viccki viccki Buna ziua Va rog sa ma ajutati ! Ieri am constatat ca mi s-au furat actele de proprietate apartament. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti pasii pe care ... (vezi toată discuția)