avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Furat acte proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Furat acte proprietate

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati ! Ieri am constatat ca mi s-au furat actele de proprietate apartament. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti pasii pe care trebuie sa-i urmez. Daca trebuie sa ma duc sa declar actele pierdute, sa le anulez. Acte furate : - Contractul de vanzare cumparare pe numele DOBRIN VICTORIA si DOBRIN MIHAIL;
- Act aditional la contractul de vanzare cumparare autentificat sub.nr. 2688/21.12.200
- Incheiere de autentificare nr. 500 / 06.03.2001
- Extras din cartea funciara
Va rog ajutati-ma !!!
Cel mai recent răspuns: viccki , utilizator 16:18, 18 Septembrie 2017
Buna ziua,
Mergeti, eventual, si declarati-le pierdute la un ziar de mare circulatie.
Oricum NIMENI nu poate folosi actele fara actele fara prezenta fizica a dumneavoastra si fara actele dumneavoastra de identitate.
Mergeti la emitentul actelor de vanzare cumparare si scoateti duplicate.
Anuntati prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si la CF ca vi s-au furat originalele acelor acte.
Va multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contact de vanzare cumparare pierdut zeldia zeldia Ma intereseaza daca un contract de vanzare cumparare pierdut sau furat poate fi folosit de altcineva decat de titular.Frauda,in sensul daca poate fi vandut de ... (vezi toată discuția)
Pierdere acte de vanzare cumparare si intabulare gabrielaiones74 gabrielaiones74 am pierdut actele casei de vanzare cumparare si intabulare, cadastru. nu stiu de unde sa incep. nu am nici macar copiile acestor acte. ma poate sfatui cineva ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia unor acte care demonstreaza ca sunt proprietara? ela13 ela13 buna seara!voi incerca sa fiu foarte scurta...am cumparat cu ceva timp in urma niste masini,pe care nu le-am inmatriculat in schimb le-am declarat la fisc si ... (vezi toată discuția)