avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdere acte de vanzare cumparare si intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdere acte de vanzare cumparare si intabulare

am pierdut actele casei de vanzare cumparare si intabulare, cadastru. nu stiu de unde sa incep. nu am nici macar copiile acestor acte. ma poate sfatui cineva cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:16, 9 Iunie 2013
Mergeti la notarul care v a autntificat actul si cereti copii legalizate de pe actul de vanzare cumparare , daca puteti da si de vanzator se poate elibera duplicat. Apoi mergeti la cartea funciara sau tot prin intermediul notarului care v a autentificat actul cereti extras de informare si documentatia tehnica a imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil de doua ori LaurV LaurV Buna ziua, Este posibila vanzarea unui imobil de doua ori? Din cate am inteles eu, dupa 6 zile de la obtinerea primului extras de carte funciara, vanzatorul ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Actele obligatorii care se ofera cumpărătorului unui apartament ... gavroche83 gavroche83 Va salut! Dupa un proces extrem de anevoios am ajuns la sfarsit! Am reusit sa semnam contractrul de vanzare cumparare a unui apartament! Cred ca a fost ... (vezi toată discuția)