avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile si obligatiile unui tanar de 18 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile si obligatiile unui tanar de 18 ani

Ma adresez unui specialist pe acest forum deoarece as vrea sa cunosc parghiile legale prin care as putea sa responsabilizez pe baiatul meu , in varsta de 18 ani jumatate.Desi problema pare de competenta unui psiholog (a fost si acolo dar fara rezultat),indicatiile unui avocat in ceeea ce priveste o modalitate de amenintare, sa zic asa, cu evacuarea din casa sau altceva.El locuieste la parintii mei, deoarece eu sunt plecata din tara si ii terorizeaza.A ramas repetent in cls a 10a si acum are 6 corijente si nici o sansa sa treaca clasa.Sta toata noaptea la internet, se poarta foarte urat cu parintii mei, ca un tiran.Acestia au chemat politia de 2 ori dar fara nici un rezultat.Nu asculta de nimeni , isi cere doar drepturile,aici fiind vorba de bani.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:46, 3 Martie 2011
bani pe mana nu sunt obligati parintii sa-i dea. au insa obligatia sa-l intretina cat e in scoala, deocamdata nu-l pot evacua.
daca le face rau, pot depune plangere la politie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ... andreea 19 19 andreea 19 19 Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata ContSters366945 ContSters366945 Buna ziua , Sunt mama unui adolescent de 18 ani.De la 13 ani il cresc singura.Acum doi ani copilul meu a inceput sa fie violent cu mine,pentru ca nu-i dau ... (vezi toată discuția)
Ce masuri pot lua impotriva fiului de 21 ani? Kamelia Ki Kamelia Ki Buna seara, Fiul meu de 21 de ani cu care locuiesc, (sunt divortata de 19 ani), se poarta foarte urat cu mine. Nu contribuie la cheltuielile casei si nici la ... (vezi toată discuția)