Buna seara,
Fiul meu de 21 de ani cu care locuiesc, (sunt divortata de 19 ani), se poarta foarte urat cu mine. Nu contribuie la cheltuielile casei si nici la curatenia acesteia.
A fost student, dar nu s-a dus la cursuri si a fost exmatriculat. Acum lucreaza, dar tot timpul se invoieste (este platit la ora) si casa pentru el este ca un hotel. Vine si se aseaza la calculator si se joaca sau sta pe messenger pana dimineata la ora 2 sau 3.
Eu fac tot ce trebuie ca sa fie bine (spalat, calcat, curatenie, achitare facturi, etc.) Am si eu servici si din salariul meu incerc sa achit tot, dar nu ajung banii.
Din pacate de la el am numai cuvinte jignitoare, insulte pe care le aud atunci cand ma revolt si-l iau la intrebari despre ce face cu viitorul lui, cu sanatatea lui, sau cu salariul.
Am incercat sa-i caut camera cu chirie, sau sa incerce cu credit sa-si achizitioneze o garsoniera. Bineanteles si cu ajutorul financiar al meu. Dar nu este de acord.
As vrea sa se mute si sa-si vada de viata lui asa cum vrea, dar el imi spune ca asteapta sa mor, ca sa ramana el in casa.
Pot schimba incuietoarea la usa si sa-l scot de la intretinere, asa pur si simplu?
Nu stiu daca este legal.
Ce altceva as putea face?
Din pacate, nu are cine sa intervina in comportamentul lui, iar discutiile noastre (adevarate scandaluri), devin din ce in ce mai urate.
Ajutatima cu un sfat bun, va rog, pentru ca sunt disperata. Nu mai dorm nu mai am randament la servici si am si probleme de sanatate.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns:
Kamelia Ki , utilizator
12:15, 19 Iulie 2013