avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 119/1996
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 119/1996

Care este actul ce dovedeste schimbarea numelui in strainatate prin acordarea citadinantei(ITALIA).Prin decretul de acordare a citadinantei mi s-a acordat numele din cerificatul de nastere.
Deci eu prezentand pasaportul italian in noul nume iar ca act doveditor de schimbarea numelui pot atasa traducerea in limba ramana apostilata de pe copia autentica a Certificatului de nastere unde rezulta atat data in care am dobandit si citadinanta italiana cat si cu cine sunt casatorita.
Deci practic eu trebuie sa solicit aceasta schimbare de nume si in Romania?
Deci voi solicita transcrierea in certificatul de casatorie roman( actul prin care am dobandit numele sotului ) schimbarea numelui in strainatate?
Facuta trancrierea in actul de casatorie roman voi putea sa solicit si ACT DE IDENTITATE ROMAN cu acelasi nume din ITALIA?
Mentionez ca sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate si detin pasaport CRDS expirat.

Alte discuții în legătură

Act doveditor ContSters186828 ContSters186828 Care este actul ce dovedeste schimbarea numelui in strainatate prin acordarea citadinantei(ITALIA).Prin decretul de acordare a citadinantei mi s-a acordat ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren ContSters186828 ContSters186828 Doresc sa intabulez un teren obtinut prin partaj judiciar de iesire din indiviziune dintro mostenire intre frati.Hotararea judecatoreasca este pe numele avut ... (vezi toată discuția)
Ce documente imi trebuie pentru a face un certificat de nastere a unui copil nascut in italia,si daca e nevoie de apuntament ? Nitrogricelina Nitrogricelina Sunt Nela si am o fetita de o luna si sa nascut in italia,eu si sotul suntem residenti in italia si suntem romani (vezi toată discuția)