avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare teren

Doresc sa intabulez un teren obtinut prin partaj judiciar de iesire din indiviziune dintro mostenire intre frati.Hotararea judecatoreasca este pe numele avut inainte de a fi scimbat in strainatate (cu ocazia dobandirii cetateniei italiane) .Pe moment nu detin act de identitate roman pe numele dobandit in strainatate , iar pasaportul CRDS este expirat .Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters186828 , utilizator 08:15, 28 Februarie 2011
nu deschideti nici o usa fara act de identitate.
Buna ziua,

V a multumesc pentru raspuns .Deci daca obtin act de identitate roman cu numele schimbat in strainatate ,cum dovedesc ca sunt acceasi persoana de pe hotararea judecatoreasca pentru a putea intabula terenul? Ca in hotarare am numele avut inainte de acordarea cetateniei italiene.
Ar trebui sa apara in documentul de schimbare al numelui nou si cel vechi...
Va multumesc mullt pentru raspunsuri.
Cu extras de pe certificatul de nastere/casatorie romanesc (ultimul act in care numele dvs. corespundea cu cel din sentinta judecatoreasca) si cu traducerea legalizata a actului italian, din care rezulta ca v-ati schimbat numele
Ultima modificare: Duminică, 27 Februarie 2011
Kyandra, moderator

Alte discuții în legătură

Act doveditor ContSters186828 ContSters186828 Care este actul ce dovedeste schimbarea numelui in strainatate prin acordarea citadinantei(ITALIA).Prin decretul de acordare a citadinantei mi s-a acordat ... (vezi toată discuția)
Legea 119/1996 ContSters186828 ContSters186828 Care este actul ce dovedeste schimbarea numelui in strainatate prin acordarea citadinantei(ITALIA).Prin decretul de acordare a citadinantei mi s-a acordat ... (vezi toată discuția)
Cetatenie dublă silviuh silviuh Salut. Nevasta-mea in romania are numele meu după căsătorie in 1994. In Italia după ce a obținut cetățenia italiana a fost obligată să reia numele de ... (vezi toată discuția)