avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare teren

Doresc sa intabulez un teren obtinut prin partaj judiciar de iesire din indiviziune dintro mostenire intre frati.Hotararea judecatoreasca este pe numele avut inainte de a fi scimbat in strainatate (cu ocazia dobandirii cetateniei italiane) .Pe moment nu detin act de identitate roman pe numele dobandit in strainatate , iar pasaportul CRDS este expirat .Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters186828 , utilizator 08:15, 28 Februarie 2011
Buna ziua ,

Deci numele de pe sentinta e cel de pe certificatul de casatorie.Pentru a avea act de identitate roman in acelasi nume cu numele actual in Italia(numele din certificatul de nastere) va trebui sa solicit transcrierea in actul de casatorie roman schimbarea numelui .Doresc sa stiu daca dupa transcrierea in certificatul de casatorie(cu numele din certificatul de nastere) iese in evidenta si cel avut anterior(numele dobandit in romania dupa casatorie
-cel al sotului).
Pun acesta intrebare deoarece nu stiu exact cum va fi emis cetificatul de casatorie roman dupa transcrierea modificarii numelui in strainatate.

Multumesc pentru raspunsul anterior .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act doveditor ContSters186828 ContSters186828 Care este actul ce dovedeste schimbarea numelui in strainatate prin acordarea citadinantei(ITALIA).Prin decretul de acordare a citadinantei mi s-a acordat ... (vezi toată discuția)
Legea 119/1996 ContSters186828 ContSters186828 Care este actul ce dovedeste schimbarea numelui in strainatate prin acordarea citadinantei(ITALIA).Prin decretul de acordare a citadinantei mi s-a acordat ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui ContSters186828 ContSters186828 Deci Consulatul roman nu poate face schimbarea numelui facuta cu ocazia primirii cetateniei italiene. Trebuie sa ma adresez starii civile unde a avut loc ... (vezi toată discuția)