avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza tehnica auto
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza tehnica auto

Poate ma indrumati unde pot face o expertiza agreata de instanta a unui autoturism implicat intr-un accident privind viteza, timp si distanta.
Reprezentanta nu ma poate ajuta decat cu ce scrie in cartea tehnica ,respectiv in cate secunde atinge suta de km.
RAR nu stie.
Serv.din cadrul Politiei Capitalei nu fac si nu stiu.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:13, 5 Martie 2011
Instanta la care se judeca procesul, va dispune o expertiza tehnica auto, la cererea partii interesate sau din oficiu. Se va numi un expert din listele cu expertii autorizati de Ministerul Justitiei.
Daca acest probatoriu nu a fost admis, eu nu pot singura si sa o prezint?
Expertiza intr-o cauza aflata pe rolul unei instante trebuie solicitata de Dvs. si admisa de instanta. Alta posibilitate legala nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare expertiza tehnica auto NELUL NELUL Acum un an si jumatate am fost victima unui accident: un tractor neinmatriculat , neinregistrat si nesemnalizat a iesit de pe camp, iar eu l-am lovit. Acesta ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ucidere din culpa AbrahamStefan AbrahamStefan Buna seara , as dori sa ma informezi ce se poate face in acest caz: am avut un accident rutier in 2013 .cu un autoturism .eu fiind conducatorul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - viteza autoturismului, expertize titica titica in cazul unui accident de la locul de impact pana la oprirea masinii s-au masurat 7,7 m . Ce viteza ar putea avea masina. Autoturismul care a fost implicat in ... (vezi toată discuția)