avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Accident rutier - viteza autoturismului, expertize
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Accident rutier - viteza autoturismului, expertize

in cazul unui accident de la locul de impact pana la oprirea masinii s-au masurat 7,7 m . Ce viteza ar putea avea masina. Autoturismul care a fost implicat in accident se deplasa pe o strada asfaltata , din partea dreapta de pe o strada pietruita care nu era semnalizata a iesit un copil cu bicicleta acesta circula pe partea stanga a strazii si a intrat frontal cu roata din fata in autoturism. S-a efectuat o prima expertiza unde a esit vinovat copilul au facut recurs si acum se face o noua expertiza pentru ca la prima nu s-a stabilit concret viteza autoturismului era trecut 40-60 km.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:58, 17 Mai 2012
asta doar un expert o poate stabili. v-as recomanda sa numiti un expert parte la aceasta noua expertiza.
am inteles ca sunt niste calcule care se efectueaza privind aceste masuratori am gasit un tabel in care era ca la 50KM/h distanta de franare este de 15,83m
este mult mai complicat deoarece distanta de frinare depinde de multi factori existenti la un moent dat. de exemplu, daca era gheata, tot 15,83m erau? nu cred.
depinde de de mulți factori, starea carosabilului, greutatea mașinii, starea tehnică a vehiculului, natura anvelopelor, cât de mult s-a apăsat frâna s.a
vorba lui matahachiro, ar trebuie să vă apărați cauza prin numirea unui expert
In stabilirea vitezei unui autoturism implicat intr-un accident rutier intervin mai multi factori nu numai lungimea urmelor de franare. Si eu subscriu la ideea de desemna si dvs. un expert care sa participe la efectuarea expertizei.

Alte discuții în legătură

Accident rutier - pot sa solicit contraexpertiza? crissandra75 crissandra75 Buna seara ,asi dori si eu o opinie,tatal meu a fost accidentat mortal de catre un conducator auto ce conducea un renault simbol pe dn67,din expertiza ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie, pieton-victima decedata, lipsa fotografii judiciare de la fata locului!!! Jeni2015 Jeni2015 Buna ziua. Solicit o parere competenta in legatura cu urmatoarea problema. Faptele sunt urmatoarele: Accident de circulatie petrecut in ianuarie 2012, in urma ... (vezi toată discuția)
Expertiza accident auto Bisca Bisca Buna. In conditiile unui accident auto consumat pe un drum public dintre un autoturism si un pieton la raspunsul expertului reiese faptul ca soferul conducea ... (vezi toată discuția)