avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii RECUPERARE CONCEDII MEDICALE DIN FNUASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

RECUPERARE CONCEDII MEDICALE DIN FNUASS

AZI AM PRIMIT DE LA CASA DE SANATATE RASPUNS CA IMI RESPINGE PLATA SUMEI 2890 LEI , SUMA REPREZENTAND CERERE RECUPERARE CONCEDII MEDICALE DIN 05 SI 06.2010 CERERE DEPUSA IN 10 FEBRUARIE , CONFORM MO - ORDIN 130/2011 CAS NU SE MAI POT COMPENSA SUMELE CU CONF ART 77 SI A OG 117 /2010 COD FISCAL , CE SOLUTIE IMI DA-TI , MAI AVETI CAZURI DE ACEST GEN ????
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
p_simona, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariuscalina , utilizator 23:23, 22 Martie 2011
spunene si noua motivul respingerii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de asigurari de sanatate-certificate medicale sanducatanas sanducatanas Va rog sa-mi spuneti si mie ce documente trebuie depuse la casa de asigurari de sanatate pentru recuperarea sumelor pentru concedii medicale.Multumesc. (vezi toată discuția)
Cum sa depun declaratia de inventar? kzst kzst Din motive administrative, contabila a placat de la firma, si eu trebuie sa depun declaratiile...dar cum sa depun declaratia de inventar, daca in balanta nu am ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume de la fnuass - oug nr. 36/2010 tamina tamina Buna ziua, dragi colegi de forum.. Va prezint adresa pe care am trimis-o CNAS privind termenul de prescriptie al indemnizatiilor platite de angajator si ... (vezi toată discuția)