avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva la concesiune
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva la concesiune

TVA colectat in urma investitiilor pentru modernizarea si construirea de active noi in domeniul apa si canalizare in care exista active proprii si active concesionate de la consiliul local poate fi dedus? Specific ca la incetarea concesiunii bunurile vor fi predate pe baza de proces verbal nu prin facturare. Va rog mult o lamurire. Multumesc
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 21:03, 3 Martie 2011
tva deductibila ati vrut sa spuneti.
da, puteti deduce tva aferenta, dar daca la finalul contractului de concesionare, activele respective nu sunt facturate proprietarului, veti ajusta taxa dedusa in favoarea statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva modernizare locuinta de serviciu administrator ionescus ionescus In anul 2007 societatea a cumparat un apartament care are destinatia locuinta de serviciu si care este pusa la dispozitie administratorului in baza unui ... (vezi toată discuția)
Calculez prorata florentyna florentyna in februarie 208 am vandut cladiri si terenuri din patrimoniu. in aceste cladiri si pe ac terenur imi desfasuram unul din obiectele mele de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea tva ionut moldoveanu ionut moldoveanu Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema mai mult fiscala decat juridica. O societate platitoare de tva care are in gestiune mai multe ... (vezi toată discuția)