avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in timpul preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in timpul preavizului

daca imi iau concediu medical in timpul preavizului, solicitat prin cerere de demisie, se prelungeste perioada preavizului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:27, 3 Martie 2011
Pe perioada concediului medical preavizul se suspenda si se reia imediat dupa incetarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in timpul preavizului biancaclaudia biancaclaudia Buna ziua, In acest moment sunt in preaviz pana in 31.10.2016 si as vrea sa stiu daca imi iau concediu medical mi se prelungeste preavizul? (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de preaviz timodemi timodemi Daca in perioada de preaviz sant in concediu medical ,acesta se plateste?Si daca perioada de preaviz se prelungeste dupa concediu medical sau se anuleaza ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)