avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... deducere personala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

deducere personala

buna, am si eu o nelamurire, daca la 1810 brutul deducerea este de 210 ron(cu o persoana in intretinere) de ce oscileaza pe fiecare luna? de ex luna ianuarie am avut deducerea 190 ron si in febr am avut 180 ron(am avut si 2 zile de Co in luna febr).
Cel mai recent răspuns: necsescu veronica , utilizator 20:32, 6 Martie 2011
Sigur ati avut alt brut

la 1810 deducere 210
la 1950 deducere 190
la 2000 deducere 180
buna seara

tichete de masa primiti ?
da dar in ian am avut in val de 157 ron si in febr tot atit, si pe fluturas scrie inainte de rubrica unde incepe datoriile catre stat 1810 brut.
niciodata nu ama avut 2000 brut sau 1950
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
necsescu veronica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical cristinutza_bz cristinutza_bz In luna iunie 2015 am avut CM 10 zile din care 8 lucratoare, dar pe fluturas imi apar doar 5 zile CM, desi la ore lucrate apar 104 ore(13zile), luna iunie ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu duduvasile duduvasile Buna ziua, Am o nelamurire, sant angajat la o firma in care patronul imi da salariul pe cartea de munca 1450. Mi s~a propus sa aleg o marire de salariu intre, ... (vezi toată discuția)
Salariu/fluturas denisa88 denisa88 buna seara, acum cateva ore am primit statul de salariu insa am o foarte mare nelamurire...am intrat pe toate site-urile posibile de calcul al salariilor ... (vezi toată discuția)