avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract (telefonie)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract (telefonie)

Va rog frumos sa imi spuneti care sunt modalitatile de reziliere a contractului de telefonie Romtelecom.Contractul a fost incheiat pe numele tatalui dar in urma decesului mamei am facut sucesiunea pe casa si am devenit unicul proprietar de drept al imobilului iar cei de la romtelecom nu vor sa rezilieze contractul de la aceea adresa. Ce acte sa mai fac?
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 23:40, 5 Martie 2011
Daca tatal dv nu mai traieste faceti o cerere prin care reziliati contractul datorita decesului parintilor. O depuneti cu nr de einregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom aurapop2002 aurapop2002 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema Tatal meu este titularul unui contract Romtelecom ( TV si Telefon ) in anul 2006 a decedat . De ... (vezi toată discuția)
Cum sa intru si sa locuiesc in casa parintilor mei GherghinaP GherghinaP Va rog un sfat; Cum pot sa intru efectiv si sa locuiesc in casa parintilor mei in urmatoarea situatie: In urma cu un an , perioada in care ma aflam in ... (vezi toată discuția)
Problema contract romtelecom danoozza danoozza Buna ziua, M-am mutat recent cu chirie intr-o garsoniera. Cel care a fost inaintea mea, avea un contract incheiat cu Romtelecom-ul, care mie nu mi-a ... (vezi toată discuția)