avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract Romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract Romtelecom

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema

Tatal meu este titularul unui contract Romtelecom ( TV si Telefon ) in anul 2006 a decedat . De atunci si pana acum la adresa de domiciliu a locuit cineva , acum acolo nu mai locuieste nimeni si doresc sa reziliez contractul. Am incercat sa trimit o cerere de rezilere la care sa atasez si certificatul de deces al tatalui si am citit in cererea lor ca aceasta poate fi intocmita de titular sau reprezentantul legal al titularului.
Mentionez ca nu exista reprezentant legal deoarece nu a fost posibila dezbaterea mostenirii.In acest sens cum ar trebui sa procedez ?? pot sa fac o adresa prin care sa comunic decesul titularului ?? cum ma sfatuiti sa procedez. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 09:55, 26 Ianuarie 2017
Buna ziua,

Nu e reziliere, e incetare. Rezilierea chiar se cere de titular sau reprezentant, nu de terti in contract. Sunati la Romtelecom sa va dea un formular de incetare sau sa va ajute in situatia dvs (de aia au call center din punctul meu de vedere, sa ajute clientii). Daca nu vor trimiteti o adresa in care sa comunicati decesul titularului si, pe cale de consecinta, incetarea contractului. Nu uitati sa fiti la zi cu plata pt ca in acest moment contractul inca exista, la fel si datoriile iar acestea se mostenesc odata cu activul mostenirii.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat tatal meu ... MAYA2 MAYA2 Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat. Tatal meu a detinut un contract de telefonie fixa Telekom, preluat ulterior, in 2021, de Orange. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract (telefonie) tarisnyas tarisnyas Va rog frumos sa imi spuneti care sunt modalitatile de reziliere a contractului de telefonie Romtelecom.Contractul a fost incheiat pe numele tatalui dar in ... (vezi toată discuția)
Când se reziliază contractele de servicii în caz de deces? nicu_ip nicu_ip Bunica mea a decedat și a avut contract de telefonie fixă și TV. Aveam doar certificatul de deces în copie și l-am dus la un sediu pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)