avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident in data de 25.01.2011 zona Crangasi, FIAT ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident in data de 25.01.2011 zona Crangasi, FIAT PANDA+ TAXI

Masina mea nu este reparata.
Taximetristul si-a reparat masina in patru zile.Politia a facut poze ambelor masini implicate in accident.
Am aflat azi ca dosarul s-a intors de la registrul unic si a fost repartizat catre biroul de cercetari penale-Udriste..Deci, urmeaza sa fiu chemata ptr audierea finala.
Martorul, pasagerul, a declarat ca masinile de pe benzile 2 si 3 au oprit sa-mi faca loc sa trec si ca nu am acordat prioritate taximetristului, ceeace este o minciuna.Si ce pasager este asa atent, parca soferul de taxi i-a "pus"vorbele in gura!
Martorul a plecat in acea zi din tara si cred ca a venit dupa cateva zile si a dat declaratie.Nu am certitudinea ca este cel care a fost in taxi, dar eu i-am facut o poza la data accidentului.
Am facut poze la locul accidentului din care se vede ca ma aflam cu toata masina pe banda unu, in momentul impactului, Daca ar fi fost asa cum declara, trebuia sa ies pe banda unu doar cu botul masinii,sau jumatate din masina si deja eram lovita.Soferul de taxi, a intrat pe banda 1, banda care era destinata virarii la dreapta, si cand a vazut ca intersectia este libera, el crezand ca masinile,pe sensul lui de mers, mergeau bara la bara, iar eu traversam intersectia deoarece toate masinile din dreapta mea erau oprite la semafor, nu a mai avut ce sa faca si a virat la dreapt cat a putut, dar tot m-a lovit, ptr ca avea viteza.

Nu am martori si asta am inteles ca este in marele meu dezavantaj!

- Unde trebuie sa cer actiunea de asigurare probe ?

- Care sunt probele care se pot administra pana la preluarea dosarului de catre procuror?

- Care proba este mai puternica:cu martor sau cu imagine filmata?


Va rog sa-mi spuneti daca am vre-o sansa in cazul in care nu gasesc martor sau imagine filmata.

VA MULTUMESC DIN SUFLET, PENTRU SFATURILE DVS.!

Cel mai recent răspuns: DANESCUL , utilizator 13:10, 4 Martie 2011
Este greu de rasturnat o cercetare pe care a facut-o organele de politie rutiera, Daca s-a constatat ca nu ati acordat prioritate, ? este greu de probat mai ales ca nu ati avut un martor barem care sa vada cum s-au petrecut evenimentul. Filmarea dupa impact nu prea are relevanta, Daca filmarea era inainte si in timpul impactului putea constitui o proba solida in favoarea d-voastra sau in defavoare; sa unul sau mai multi martori asistenti la evenimentul petrecut. Taximetristul si-a reparat masina presupun pe RCA-ul d-voastra. Era si normal ca daca nu-si repara masina putea sa va ceara in instanta "lipsa de nefolosinta si a mijlocul muncii sale autorizat". Este o chestiune destul de dificila. Dar nu am inteles dece dosar la Parchet.? In timpul impactului au fost victime s-au numai daune materiale? S-au ati fost sub influenta bauturilor alcoolice ?#-o#-o#-o#-o
M-am lovit la picior si am fost trimisa la spital unde s-a constatat ca am o contuzie care a necesitat pana in 10 zile ingrijiri medicale.
Acum dosarul se afla la Udriste-cercetari penale si sunt intrebata daca depun plangere impotriva taximetristului.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident provocat din vina altuia. Pr0 Pr0 Buna seara, Intr-o zi ma deplasam cu masina personala pe un drum cu prioritate si trecand printr-o intersectie dirijata, de la dreapta ( avea cedeaza ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime lary20 lary20 am avut un accident rutier, ajungand la intersectie am oprit la indicatorul\"stop\",am acordat prioritate pietonilor,m-am asigurat din ambele parti,fiind si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, va rog sa ma ajutati Mmmain Mmmain La trei metri de o intersectie in T, am fost implicat intr-un accident rutier. Circuland regulamentar, am observat un taxi care stationa pe banda de parcare, ... (vezi toată discuția)