Buna ziua,
Va rog sa va dati cu parerea legat de problema mea.
In 2009 prin august, venind de la o plimbare cu masina, in fata imobilului unde locuiesc exista o parcare fara plata, la care accesul se face prin trotuar (parcarea este pe trotuar, trotuarul permitand parcarea masinilor si ramand o distanta pana la zidul blocului de 2-3 metri). Am dat sa urc pe bordura trotuarului care are rampa pentru persoane cu dizabilitati si o roata a ramas sa urce pe bordura de 20 cm(cred ca atat are inaltime), fiind foarte cald afara, roata respectiva a patinat scotand un sunet, in momentul sunetului era pe trotuar in fata masinii la 3-4 metri o persoana de sex masculin, care dupa ce am urcat si cu spate pe trotuar si el ajungand in dreptul usii spate stanga mi-a lovit usa cu piciorul si a ramas pe loc injurand. Am dat cu spatele pana am ajuns in dreptul lui, am deschis geamul si l-am intrebat care e problema de a reactionat asa, si m-a luat la injuraturi, am dat sa ies din masina si el a inceput sa ma loveasca in timp ce eram la volan. Am reusit sa cobor pana la urma si afara mi-a mai aplicat cativa pumni pana cand in galagia produsa, persoana care era in dreapta mea(cu care am calatorit) mi-a anuntat familia si au coborat. Atunci individul a inceput sa injure si pe mama si pe sora mea(caci ele au coborat ca nu mai era nimeni acasa) si eu am sunat la politie. A venit un echipaj si ne-a luat la politie, am dat declaratii. Apoi am fost la spital si mi-au dat trimitere la Mina Minovici, mi-am luat un certificat, apoi mi-a mai dat si medicul de familie 2 saptamani pentru ca aveam ceva la nas.
Intre timp barbatul care a produs tot incidentul a dat tarcoale blocului si la doua zile de la incident l-am vazut ca se deplasa la politie cu mana bandajata ( sectia de politie este chiar pe strada prin care se face intrarea in blocul unde locuiesc ).
Am uitat sa mentionez ca am fost cu masina la politie sa faca poze dupa incident, tabla fiind indoita.
Am avut mai multe audieri cu diversi politisti care plasau cazul de la unu la altul.
Barbatul respectiv a facut plangere chiar si la rutiera si am fost cu masina la poze, pentru ca sustinea ca l-am lovit cu oglinda in mana, nu au gasit nimic, eu nelovind nimic cu oglinda.
Si acum dupa 2 ani am primit citatie in calitate de invinuit.
Va rog sa imi spuneti ce pot face sa nu mai am parte de asa ceva, pentru ca mi-am pierdut 10 zile din concediu anul trecut pentru acest lucru, si acum incepe iarasi? si acum eu sunt cercetat?
Va rog mult sa imi spuneti ce pot face
Vreau sa mai mentionez ca am 24 de ani am 1.65 si 50 kg iar persoana respectiva are cam 1.80 si vreo 80 kg si vreo 50 de ani.
Multumesc mult,
Claudiu
Cel mai recent răspuns:
avvalentina , utilizator
21:24, 11 Martie 2011