avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SRL-D_Progr. & Informatii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SRL-D_Progr. & Informatii

Sunt in stadiul in care am dovada de inregistrare nume la Reg. Com, am Actul Constitutiv (facut de mine in nume propriu) si Contractul de Comodat (intrucat sediul social va fi intr-un ap. de 2 cam.) semnat de mine si de proprietar.
Acum urmeaza faza in care trebuie sa merg la Finante pt. a-mi elibera ei documentul care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiului cu destinaţie de sediu social. Insa se pare ca mai am nevoie de "Certificatul emis de administraţia financiară competentă, care certifică faptul că pentru imobilul cu destinaţie de sediu social nu a fost înregistrat un alt document ce atestă înstrăinarea dreptului de folosinţă asupra aceluiaşi imobil, cu titlu oneros sau gratuit"-numai ca in contr. de comodat scrie CLAR ca mai are sediu o firma acolo si exista spatiu si pt. cea de-a doua firma intrucat ap. are 2 camere+dependinte iar aceasta din urma firma (SRL-D) are 1 camera.
Cei de la Finante probabil vor verifica... si de-asta am sugerat proprietarului sa declare ca mai exista un sediul social la locatia respectiva.
Acum...as vrea sa imi confirmati ca nu vor exista probleme si ca de fapt eu am nevoie de la Finante nu de "Certificatul emis de administraţia financiară competentă, care certifică faptul că pentru imobilul cu destinaţie de sediu social nu a fost înregistrat un alt document ce atestă înstrăinarea dreptului de folosinţă asupra aceluiaşi imobil, cu titlu oneros sau gratuit" ci de un certificat cum ca exista spatiu pt. ambele sedii sociale. Asa este?
Astept un raspuns competent cat mai complet, daca se poate!

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2011
claudia_d, utilizator
Cel mai recent răspuns: derick , utilizator 14:59, 5 Martie 2011
Cei de la finante sunt cei mai incompetenti! La mine a durat 4 zile sa-mi dea certificatul care atesta dreptul de folosinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract comodat toy_story toy_story Buna seara, Am facut un contract de comodat pentru sediu social firma. Unde trebuie sa merg cu acest contract de comodat pentru a-l inregistra? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Dovada sediu pfa zallyna zallyna Pentru dovada sediu pfa mai este necesar certificatul si adeverinta de la finante, la fel ca la srl-uri? Sau este suficient un contract de comodat, sau ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl razvan_george razvan_george Buna ziua, Vreau sa infiintez un SRL cu obiet de activitate Consultanta in afaceri. Sediul Social vreau sa il stabilesc in apartamentul meu, dar activitatea ... (vezi toată discuția)