avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare contract comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare contract comodat

Buna seara,

Am facut un contract de comodat pentru sediu social firma. Unde trebuie sa merg cu acest contract de comodat pentru a-l inregistra? Care sunt pasii de inregistrare, eu fiind persoana fizica? Am inteles ca ar trebui sa merg la mine la administratie financiara si apoi unde?

Multumesc.
Trebuie sa mergeti la Administratia Financiara circumscripţia căreia se situează imobilul cu destinaţie de sediu social;sa il inregistrati, vi se va elibera un act din care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiului cu destinaţie de sediu social.
Vi se va elibera si un certificatul emis de administraţia financiară competentă, care certifică faptul că pentru imobilul cu destinaţie de sediu social nu a fost înregistrat un alt document ce atestă înstrăinarea dreptului de folosinţă asupra aceluiaşi imobil, cu titlu oneros sau gratuit.
Cu acestea toate mergeti la ONRC ca sa inregistrati societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d_progr. & informatii claudia_d claudia_d Sunt in stadiul in care am dovada de inregistrare nume la Reg. Com, am Actul Constitutiv (facut de mine in nume propriu) si Contractul de Comodat (intrucat ... (vezi toată discuția)
Schimbarea localitatii de activitate PetculescuIuliana PetculescuIuliana Ce trebuie sa fac pentru a schimba activitatea firmei,dintr-un judet in altul,de fapt tot ce tine de firma respectiva,vreau sa o mut in alt judet, va ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere intre 2 firme ciobanc ciobanc o societate comerciala (neplatitoare de TVA ) inchiriaza o parte din spatiile pe care le detine in proprietate unei firme ce urmeaza sa se infiinteze pentru ... (vezi toată discuția)