avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reconstituirea unei carti de munca pierdute
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reconstituirea unei carti de munca pierdute

cartea de munca nu se mai gaseste nicaieri.Dosarul gasit in arhiva este incomplet.intreprinderea unde am lucrat nu mai exista .ce as putea face pentru a-mi recupera anii munciti .astept un sfat multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 4 Martie 2011
Din anul 2006 a inceput crearea arhivei electronice a cartilor de munca, prin casele judetene de pensii. Daca in perioada 2006 - 2010 ati fost salariat, vechimea dvs. in munca se va regasi in evidenta electronica. Tot din anul 2006 s-a infiintat si registrul electronic al salariatilor, care este transmis (si actualizat) la ITM.
Puteti merge la fostii angajatori sa le solicitati adeverinte de vechime pentru perioada lucrata la acestia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca Mimoza1 Mimoza1 Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat, si anume: cum fac dovada vechimii in munca fara cartea de munca? pe care am pierdut-o.Am fost la ITM si nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Carte de munca balea eugenia balea eugenia Cum pot obtine revisal pe toata perioada muncita? Am pierdut cartea de munca si itm-ul de 2 luni conform legii nu mai elibereaza extrase (vezi toată discuția)
Cartea de munca lipseste Tarzan2012 Tarzan2012 ce se intampla in cazul in care o persoana care a muncit avand vechime 20 -22 ani,si ultima data a avut loc de munca imediat dupa revolutie,apoi nemaiputand sa ... (vezi toată discuția)