avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sechestrare persoana?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sechestrare persoana?

Va rog sa ma ajutati! Cunosc o fata de 18 ani care a plecat in Italia de 1luna si jumatate la fostul ei prieten.Cam de o saptamana fata vrea sa se intoarca acasa dar nu este lasata de acel baiat,buletinul ei este la el. Fata a luat legatura cu mine prin intermediul unei prietene pe care si-a facut-o de cand este acolo,tot o fata cam de aceiasi varsta,romanca,aceasta fiind acolo cu mama ei. Eu i-am trimis bani prin western union pentru a se intoarce in tara,dar ea nu poate scoate banii si venii in tara pentru ca nu are buletinul,buletinul ei fiind la acel baiat,mai mult de atat,atunci cand aceasta i-a spus ca ar vrea sa se intoarca in tara a fost batuta de acel baiat. Intrebarea mea ar fii cum sa fac sa o pot ajuta sa vina in tara?ea vrea sa se intoarca dar nu are buletinul sa poata scoate banii si sa poata venii in tara. Pot sa ma duc la politie in speranta ca voi primii sprijin pentru a se putea intoarce in tara fata respectiva?Poate fii acel baiat acuzat de sechestrare? astept sfaturi,idei,va rog din suflet ajutati-ma!
de ce nu se duce fata la politie? luati legatura cu parintii ei si apoi cu organele de politie .
daca cunoasteti locatia fetei si datele prietenului faceti o sesizare la DIICOT, ei se ocupa cu traficul de persoane si au legaturi foarte bune cu procurorii italieni. indicati urgenta si descrieti cit mai bine faptele. de asemenea incercati ca prietena fetei sa fie dispusa sa depuna marturie in dosar, este un element important.
daca tot are o prietena cu care comunica fata acea fata poate sesiza carabinierii si le poate aduce la cunostinta situatia si poate se rezolva totul cu bine rezolvarea problemei prin autoritatile romane este greoaie si de lunga durata referitor la bani ei sint pastrati 30 de zile si apoi va sint returmati inapoi succes
Am vorbit aseara la telefon cu fata respectiva,acea prietena prin care am luat legatura cu ea si ii este frica sa se duca la politie,a spus ca nu vrea sa fie implicata.Pot afla adresa completa de la acea prietena si sa ma duc eu la politie aici in tara.
Daca vrei sa o ajuti te adresezi imediat organelor de politie din tara si sessizezi faptele .Numai politia e competenta sa solutioneze problema.Poti trimite si fax sau sa dai telefon in Italia la Consulatul roman .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa duc fiica in tara danddd76 danddd76 Sora plecata in italia,a cunoscut un barbat. Din relatia lor a rezultat o fetita pe care ao botezat-o, pe certificat de nastere a fetei el este tatal.Dupa un ... (vezi toată discuția)
Fraude pe net deepspirit deepspirit Buna seara!In urma cu cateva zile mi-am dorit sa cumpar o masina.Am cautat pe site-ul autovit.ro si gasisem una .Am incercat sa sunt la numarul de contact care ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara danilacosti danilacosti buna,sunt div de 2 ani,am 3 copii minori care sunt incredintati fostei neveste,problema mea e ca sunt in italia si pana acum ii trimeteam pensia prin sistemul ... (vezi toată discuția)