avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma cu datorii

Buna ziua,
Doresc sa inchid firma pe care o am, dar aceasta are de datorii de 3100 lei + penalizari. As dori sa deschid procedura de faliment. Ma intereseaza ce acte sunt necesare si daca datoriile se pot esalona pe o perioada mai mare de timp pt ca nu dispun de acesti bani in prezent, neavand nici servici.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Inchidere firma Cretzuh Cretzuh Buna ziua, Am un SRL din 2009 cu obiect de activitate confectii metalice, domeniu care nu prea merge in aceasta perioada de criza, si evident ca nici SRL-ul ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii ENASCU ANDREEA ENASCU ANDREEA buna ziua ! mama are o firma cu datorii destul de mari la stat, care activeaza din 1996 si care acum este fara activitate ; de aceea ar dori sa o desfiinteze; ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata a datoriilor catre fisc si lipsa documente contabile a unui srl declarat inactiv. Conrad Conrad Buna seara, azi am primit o scrisoare prin care sunt instintat ca a inceput procedura de executare silita pentru datoriile fiscale ale societatii a carui ... (vezi toată discuția)