avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA deductibil la avans cumparare in leasig
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA deductibil la avans cumparare in leasig

se deduce TVA la avansul achitat pentru achizitionarea unui autoturism sub 3500 de tone
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 15:22, 4 Martie 2011
daca este achizitionat in leasing, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva - facturi leasing amaliaionut amaliaionut Buna ziua , Va rog sa imi spuneti daca se deduce TVA-ul de pe facturile de la leasing si avans . Mentionez ca autoturismul ce intentionam sa il ... (vezi toată discuția)
Deducerea de tva la achizitii autovehicule pe firma cristof78 cristof78 salutare doresc sa-mi achizitionez un autovehicul pe firma dar am inteles ca nu se mai poate deduce tva-ul. din ce am inteles mai sunt niste portite prin ... (vezi toată discuția)
Deducere tva contract leasing Catalinabcr Catalinabcr Buna seara, Am o societate comerciala care doreste sa achizitioneze in leasing un autoturism pe o perioada de 12 luni cu un avans de 90 % . In acest caz ... (vezi toată discuția)