avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reziliere contract telefonie mobila de catre o pers ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reziliere contract telefonie mobila de catre o pers juridica

Buna,
Eu in calitate de pers juridica am incheiat un contract cu o companie de telefonie mobila. La expirarea perioadei contractuale mi s-a spus ca nu pot inchide toate numerele odata pt ca pt unele nr s-a facut prelungire. In consecinta am trimis cerere de reziliere pe rand pt fiecare nr, in functie de data la care expirau. Din peste 20 de nr pe care le aveam mai functioneaza 4, dar factura este la fel. Mai exista un sg nr. pe care perioada contractuala ar expira abia peste 6 luni...
Daca as cere rezilierea intregului abonament, ar trebui sa platesc ceva difrenta in functie de nr ramas activ sau in functie de nr aferente contractului-avand in vedsere ca e un abonament de grup, pentru restul nr existand cerere de reziliere insa nu s-au inchis pt ca s-a mai cerut prelungirea-nedeterminata?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cicidaniela , utilizator 14:15, 4 Martie 2011
ar fi trebuit sa modificati din contract de grup in contracte individuale .va sfatuiesc ,daca este vb. de orange sa nu rezolvati problema la telefon . (cei de la vanzari o sa faca in asa fel in cat sa nu va rezolve in avantajul dumneavoastra) ,mai bine la magazin - am fost multumita la otopeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire tacita orange romania dilemamare dilemamare Aveti grija la abonamentele Orange cu contract pe 2 ani! Inainte cu 3 luni de a expira contractul am fost contactat pentru o \"oferta\" cum fac toti ... (vezi toată discuția)
Neachitarea facturii de telefonie mobila florinbojuc florinbojuc Buna ,am avut incheiat un contract de telefonie mobila orange ,pe un an de zile .Dupa ce a expirat nimeni nu m-a anuntat daca doresc sa prelungesc contractul ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)