avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pt ONG
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pt ONG

Buna,
As vrea sa stiu ce fonduri europene/nerambursabile pot fi accesate prin intermediul unei fundatii?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: didi777 , utilizator 09:01, 7 Martie 2011
Poti umbla peste toate guiduri, programe, si autoritatiile de management, si poti sa te uiti la acesta adresa sau similari care publica acest informatia mai specifica: [ link extern ]
In orice caz, daca sunteti una ONG cautati mai bine un manager sau o federatia de asociatii asemanatoare, sau un fel de federatia pentru fonduri ca acest: www.ce-re.ro
Succes.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene - accesare de catre institutie a statului ContSters62689 ContSters62689 Buna seara! Am cautat, dar fara mult succes... Unde as putea gasi modalitatea de accesare a unor fonduri europene sau din alte surse, nerambursabile, pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong Cristina-Maria Cara Cristina-Maria Cara Buna ziua! As vrea sa stiu mai multe informatii despre infiintarea unui ONG. Am citit ca sunt de mai multe tipuri: asociatie, fundatie, federatie, ... (vezi toată discuția)