avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene - accesare de catre institutie a ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene - accesare de catre institutie a statului

Buna seara!
Am cautat, dar fara mult succes...
Unde as putea gasi modalitatea de accesare a unor fonduri europene sau din alte surse, nerambursabile, pentru domeniul telecomunicatii, de catre o institutie a statului?
Multumesc,
Toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 07:22, 21 Ianuarie 2012
Pâna 24 ianuarie portalul este în reorganizare, dar aici poţi să te uiţi după acest data: [ link extern ] /
Este informaţia şi aici: [ link extern ]
precum aici la organismul intermediar pentru promovarea societăţi informaţionale OIPSI [ link extern ]
Sunt organisme oficiale.
Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri paulhm paulhm care sunt conditiile minime de eligibilitate pentru o firma de a accesa fonduri europene?sa fie profitabila si un an vechime? (vezi toată discuția)
Fonduri europene pt ong didi777 didi777 Buna, As vrea sa stiu ce fonduri europene/nerambursabile pot fi accesate prin intermediul unei fundatii? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cursuri gratuite de formare profesionala Maria Nigel Maria Nigel poate stie cineva...daca uniunea europeana poate sa ma sprijine in vederaea efectuarii unui curs...oricare ar fi....numai sa nu il platesc pt ca nu am putere ... (vezi toată discuția)