avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratia 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratia 200

buna ziua , va rog sa comparati decl.200 din 2010-pt.anul 2009- cu cea noua din 2011 -pt.anul 2010-. Eu am observat ca pentru o activitate pe care ai desfasurat-o in 2009, avea si pct.1C ,unde era trecut venitul scutit la plata impozitului ,. si aici se trec veniturile realizate in agricultura-inclusiv apicultura- conform art.42 lit.k ,din Codul Fiscal.. Acum in noua declaratie pentru 2010 nu mai este trecut si pct.1C.
Am intrebat si la finante si nici nu stiau ca nu mai are pct.C cu activitatea scutita. Unii zic ca nu mai sunt scutite, altii zic ca nu se mai trec deloc in declaratie cele scutite.
Rog daca are cineva o situatie similara sa-mi raspunda cum interpreteaza aceasta situatie si cum sa o consideram si legala, deoarece Codul Fiscal nu este modificat la acest art.42,,, cu veniturile neimpozabile. multumesc..

Alte discuții în legătură

Venit scutit la plata impozitului pe venit savuadrian63 savuadrian63 - pfa-urile cu obiectul principal de activitate : cultura cerealelor-arenda (cod caen 0111) sunt scutite de la plata impozitului pe venit ? - daca da/nu ... (vezi toată discuția)
Apicultura cabrancea76 cabrancea76 Veniturile din vanzarea roiurilor de albine, sunt impozabile sau nu? Doresc si temeiul legal pentru raspuns. Multumesc. (vezi toată discuția)
Impozit apicultura gabi.b gabi.b conform codului fiscal 12) La calculul profitului impozabil, următoarele venituri sunt neimpozabile până la data de 31 decembrie 2006: c) veniturile ... (vezi toată discuția)