avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... APICULTURA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

APICULTURA

Veniturile din vanzarea roiurilor de albine, sunt impozabile sau nu?
Doresc si temeiul legal pentru raspuns.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cabrancea76 , utilizator 19:22, 19 Ianuarie 2013
NU . Vezi Art.42 lit.k din Codul Fiscal , si apoi la Norme unde spune ca sunt neimpozabile veniturile obtinute din:cresterea animalelor si pasarilor,apicultura si sericicultura.Deci orice operatiune economica faci din aceste activitati,-respectiv productia si valorificarea ei-nu se impoziteaza. De altfel nu se trece nici in D.200 si deci nu are cum sa stabileasca venit impozabil.. Succes
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit scutit la plata impozitului pe venit savuadrian63 savuadrian63 - pfa-urile cu obiectul principal de activitate : cultura cerealelor-arenda (cod caen 0111) sunt scutite de la plata impozitului pe venit ? - daca da/nu ... (vezi toată discuția)
Impozit apicultura gabi.b gabi.b conform codului fiscal 12) La calculul profitului impozabil, următoarele venituri sunt neimpozabile până la data de 31 decembrie 2006: c) veniturile ... (vezi toată discuția)
Miere vanduta direct de apicultor, cum facturez? se plateste impozit 16%? mariusghitoiu mariusghitoiu Buna ziua, Tatal meu este apicultor cu PFA, prin intermediul caruia a accesat masura MASURA 141 acum 3 ani. In acest context am/are urmatoarele ... (vezi toată discuția)