avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... streasina pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

streasina pe terenul meu

Daca veciunul meu are o streasina cu care intra 60 de cm pe terenul meu,am vreo sansa sa il oblig sa o scurteze?(precizez ca are jgheaburi montate si apa se scurge la el).Plus de asta el are casa cu geamuri spre proprietatea mea de vreo 45 de ani,dar de 2 ani a facut o mansarda cu geamuri la ea la o distanta mica fata de casa mea. Pot face ceva?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dny Daniel , utilizator 21:29, 5 Martie 2011
Legal are dreptul la un metru sa intre cu streasina iar in privinta geamurilor puteti sa il obligati sa isi puna geamuri mate in nici un caz sa le inchida sau sa scurteze streasina.Dar cel mai bine ar fi sa va intelegeti cu el amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limite de proprietate lucibest lucibest ma intereseaza sa stiu... Am construit o casa la 1 metru de limita de proprietate,fara geamuri spre parcela vecina...Am facut eu gardul din placi de ... (vezi toată discuția)
Casa vecinului este foarte aproape de a noastra c23mina c23mina buna vecinul noastru a construit o casa la 1 metru de casa noastra si strasina curge pe casa noastra aproape pentru ca noi o avem mansardata si ei o au mult ... (vezi toată discuția)
Streasina, picatura apei dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)