Buna ziua tuturor.
Pina cind am sa pot suna miine la OPC ( momentan 23.40) am o rugaminte.
Astazi am primit factura de la rds pe luna martie(asa factureaza ei cu 2 luni in urma) si stupoare:pe linga serviciile de pe luna martie am gsit si "Valoare aditionala Trafic telefonie Dec.2007"
Specific ca nu am gasit nimica in contract referitor la aceasta problema.
Pai daca asa sta treaba inseamna ca ma pot factura de acum incolo pe fiecare luna+servicii de acuma citeva luni sau ani sau ce vor ei.
Credeti ca pot refuza sa platesc acea valoare aditionala de pe decembrie 2007 si sa platesc doar luna martie?
Mentionez ca am chitanta doar de pe luna decembrie care a platit-o integral la momentul respectiv.
Multumesc si o zi buna tuturor.
Citiţi vă rog contractul de furnizare telefonie fixă. Acolo veţi afla că serviciul de telefonie se facturează şi se achită în avans (respectiv abonamentul), iar convorbirile adiţionale, neincluse în abonament, se facturează după două luni.
Solicitaţi operatorului de telefonie un listing al convorbirilor efectuate în luna decembrie, confruntaţi cu valoarea facturii de pe luna decembrie, veţi afla astfel dacă este o facturare eronată sau corectă, fiind vorba despre convorbiri nefacturate iniţial. Numai în cazul în care veţi solicita explicaţii operatorului, iar acesta vă va ignora, abia apoi vă recomand să vă adresaţi OJPC.;)