avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Facturare retroactiva servicii telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Facturare retroactiva servicii telefonie

Buna ziua!

As dori sa stiu daca este legala facturarea unor servicii de telefonie (convorbiri, nu abonamentul in sine) retroactiv? si daca da, pe ce perioada? In speta: in martie 2013 mi-a fost facturat trafic de telefonie din perioada Feb. 2011 - Aug. 2012. Fac specificarea ca am achitat pana acum operatorului de servicii audiovizuale, de internet si telefonie toate facutrile emise lunar pe numele meu. Va multumesc anticipat pt. raspunsul dvs.
cu stima,
Diana
Cel mai recent răspuns: sflo777 , utilizator 19:26, 22 Mai 2013
Care a fost explicatia pentru care v-a facturat convorbiri de acum 2 ani ? De ce nu au facturat asa cum se factureaza, dupa o luna ?
Nu mi-au dat pana acum nici o explicatie. Pur si simplu au introdus costurile respective in factura curenta. Am facut o contestatie scrisa la ei, in termenul prevazut in contract, dar nu am primit nici un raspuns cu toate ca a trecut peste o luna de atunci. In plus mi-au taiat telefonul si televiziunea pe motiv de neplata ... cu toate ca am vorbit cu cei de la serviciul clienti pt. a ma interesa de stadiul de rezolvare al sesizarii mele si am oferit sa platesc factura curenta (mai putin suma retro).
Buna seara,

Achitati suma restanta pt. a beneficia de servicii, o puteti recupera ulterior.
Intre timp adresati-va ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rds tel lucasss lucasss Buna ziua tuturor. Pina cind am sa pot suna miine la OPC ( momentan 23.40) am o rugaminte. Astazi am primit factura de la rds pe luna martie(asa factureaza ... (vezi toată discuția)
Facturare abuziva minute convorbiri daniela84 daniela84 Buna ziua, am fost abonata la o companie de telefonie mobila timp de 4 ani si pt portare am asteptat sa treaca toata perioada contractuala. am citit termenii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la engie la enel ... Cristinalautaru Cristinalautaru Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la Engie la Enel datorita prețului foarte mare la gaze și chiar am semnat un contract foarte avantajos cu ... (vezi toată discuția)