avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract executie mobilier
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract executie mobilier

Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu un model de contract executie mobilier la comanda?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 18:57, 9 Martie 2011
De obicei, astfel de contracte se realizeaza contra-cost.
multumesc.
Luati legatura cu un avocat. Va trebuia ca un avocat sa ateste continutul si data incheierii contractului. Daca aveti mai multe probleme juridice va recomand sa realizati o colaborare cu un avocat pentru a nu fi nevoit sa platiti fiecare serviciu juridic separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost înșelat de către arhitect pentru a ma convinge sa semnez contractul. Frodo Frodo De ce spun ca am fost înșelat? deoarece inainte de a semna, am fost mințit in scris ca va respecta bugetul de 15.000 euro, ulterior de 18 - 19.000 euro ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firmă de intermedieri afaceri crisidona crisidona Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu informatii, sfaturi sau reprezentare in cazul unei asa zise colaborari cu o firma de intermedieri afaceri: Firma care ... (vezi toată discuția)
Srl-ul meu a fost dat in judecata ... lbg4 lbg4 Buna ziua, Am o situatie in care srl-ul meu a fost dat in judecata in urma unei livrari de mobilier pe comanda necorespunzator. Pe scurt: dupa ce faceam ... (vezi toată discuția)