avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen import aeromodelism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen import aeromodelism

Buna ziua,

Am un client care doreste infiintarea unui srl al carui obiect pricipal de activitate sa fie import de aeromodelism.
Aveti idee care este codul caen pentru aceasta activitate?

Multumesc frumos si o primavra minunata,
Nicoleta Stoian
Cel mai recent răspuns: nicoletastoian11 , utilizator 13:47, 5 Martie 2011
4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse
Multumesc frumos!

El ar vrea sa importe "jucariile" astea si apoi sa le vanda. Asta ar trebui sa fie pricipala activitate. In secundar, doreste toate codurile. E ok a folosesc numai 4619 la pricipalul obiect de activitate?

Merci mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!!! cod caen import aeromodelism nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua, Am un prieten care doreste infiintarea unui srl al carui obiect pricipal de activitate sa fie import de aeromodelism. Aveti idee care este codul ... (vezi toată discuția)
Aranjamente florale pe comanda Flavia11 Flavia11 Ce forma legală trebuie sa fac daca doresc sa fac aranjamente florale pe comanda,cu sediu la domiciliu meu.fara depozit sau florărie deschisa.care sunt ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu utilitatea codului caen 4619 PETRA01 PETRA01 Buna seara! Am un SRL care are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata de echipamente electronice dar are si codurile CAEN 4619 (Intermedieri ... (vezi toată discuția)