avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salarii compensatorii la pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salarii compensatorii la pensionare

sunt militar activ, intrebarea mea este cu ocazia iesirii la pensie pentru limita de virsta se mai dau salarii compensatorii si cat se dau. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 15:36, 5 Martie 2011
Dupa noua lege -263/2010- nu se mai acorda salarii compensatorii, ajutoare de trecere in rezerva sau cum se mai numeau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate politie dagruve dagruve Buna ziua.Am 51 de ani si 4 luni,am iesit la penie din politie medical luna aceasta si va rog sa-mi spuneti daca pensia medicala se transforma automat in ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutoare si plati compensatorii k27vlad k27vlad M-ar interesa daca beneficiez de acordarea drepuirilor cuvenite odata cu trecerea mea direct in retragere in baza Ordinului ministrului apararii nationale nr. ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii sau ajutoare? nichedanutz76 nichedanutz76 Sunt nascut pe 02.101966 si sunt cadru militar in activitate.Lucrez de 25 ani in conditii speciale.Conform anexei 6 din legea 263 parca, pot iesi la pensie la ... (vezi toată discuția)