As dori un raspuns de la cineva care se pricepe , eventual un moderator cu studii juridice documentat in " ale executarii silite"!
Am un dosar de executare eu fiind creditorul , de un an de zile executorul meu nu a reusit sa recupereze nimic din debit desi am staruit mereu in as face toate actele procedurale in asa fel incat sa nu se perime executarea.
Avem pe rol o validare de poprire si i-am cerut si inceperea executarii imobiliare.
Am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine care sunt pasii in aceasta procedura , ce trebuie sa faca el in acest sens .
Va intreb pe dumneavoastra , el fiid f. recalcitrant si vesnic ocupat.
Va multumesc frumos!
In situatia D-voastra sunt si eu, am 4 ani decand tot starui la un BEJ punerea in executare a unui titlu executoriu,,,Pasii sunt cei legali; Solicitati de la expert o adresa sa va motiveze de ce nu face executarea silita (am inteles ca ati procedat si la bunuri imobiliara). Dupa motivare puteti sa va adresati cu contestatie la executare pe temeiul dispozitiilor art.399 alin.1 Cod proc.civ. invocand refuzul executorului judecatoresc de a imfaptui acte de executare potrivit legii. Executorul este obligat potrivit legii sa va raspunda in termen de 30 de zile de la cererea D-voastra. Dar va atentionez sa aveti cererea in duplicat si sa luati Nr. de inregistrare aBEJ cu stampila executorului si semnatura sa sau a secretarei. Actul respectiv fiind dovada D-voastra prin care ati solicitat lamuriri cu stadiul executarii silite..Succes..#-o=D>:O:sorry: