avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... relatii sexuala c o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

relatii sexuala c o minora

daca as avea o relatie sexuala cu o fata ea are 15 ani mai are putin si face 16, cu acordul ei adica si ea isi doreste acest lucru, nu e virgina , iar eu sunt major am 21 ani. ar exista ceva nereguli sau ar fi ceva ilegal??
...nereguli nu cred ca ar fi daca si ea vrea ...insa e infractiune da asta nu mai conteaza...
Si noi daca va spunem ca se interpreteaza ca si corupere de minori in vederea atingerii scopului dv., va schimba "planurile", avand in vedere ca si ea "doreste"?
Din punct de vedere legal nu savarsesti nicio infractiune daca minora are peste 15 ani si daca exista consimtamantul acesteia. Astfel nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de "act sexual cu un minor".
Dar daca la 15 ani nu e virgina, cel/cei dinaintea ta s-ar putea sa nu mai aiba acelasi noroc.
cocococo a scris:

daca as avea o relatie sexuala cu o fata ea are 15 ani mai are putin si face 16, cu acordul ei adica si ea isi doreste acest lucru, nu e virgina , iar eu sunt major am 21 ani. ar exista ceva nereguli sau ar fi ceva ilegal??

Din punct de vedere legal,ati primit raspunsuri,acum si moral trebuie sa va intrebati dvs.daca la virsta pe care o aveti,nu va este mai "comod si sigur"sa aveti astfel de relatii,cu o fata de virsta apropiata.Faptul ca aceasta fata (copil)nu mai este virgina la doar 15 ani,este un semn mare de intrebare.
Parerea mea este ca va complicati constient existenta facind acest pas,dar alegerea va apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Este sau nu corupere de minori? Florin2430 Florin2430 Buna ziua,am 17 ani in decembrie voi implini 18,prietena mea are 14 ani si 6 luni,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra si vrea sa sesizeze ... (vezi toată discuția)
Relatie cu o minora va rog ajutati-ma FuckOff FuckOff Buna seara am si eu o mare problema de vreo 5 luni de zile am o relatie cu o minora eu am 20 de ani ea are 15 ani.turorele ei adica mama ei a fost de acord cu ... (vezi toată discuția)