avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort de comun acord
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort de comun acord

Se poate divorta de comun acord daca avem un copil minor ?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 15 August 2004
nu.
Poate fi mimat insa cu un martor si referatele de anch soc.
Se poate divorta din culpa comuna, fara motivarea sentintei, la cererea partilor [addsig]
Imi puteti spune ce sanse am de un divort rapid, daca:

- primul termen este pe 13 septembrie
- nu avem avocat
- avem un minor in intretinere
- totul e de comun acord (incunviintarea copilului mamei, pensie de intretinere, nu cerem partaj, etc)
- astept un al doilea copil al carui tata este altcineva, si care se va naste cam pe 10 decembrie

Sunt sanse de grabire a divortului daca acest altcineva declara ca este tatal natural al copilului pe care il port ? Poate declara si sotul ca nu este el. Mentionez ca traim separate (eu si fetita mea) de sot, in fapt, de 3 ani, fiecare are viata lui si vrem sa legalizam odata despartirea, daca se poate in termeni pasnici si civilizati.
Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte anonim anonim Imi puteti spune ce sanse am de un divort rapid, daca: - primul termen este pe 13 septembrie - nu avem avocat - avem un minor in intretinere - totul e de ... (vezi toată discuția)
Rugaminte anonim anonim Imi puteti spune ce sanse am de un divort rapid, daca: - primul termen este pe 13 septembrie - nu avem avocat - avem un minor in intretinere - totul e de ... (vezi toată discuția)
Divort anonim anonim Imi puteti spune ce sanse am sa obtin un divort rapid, daca: - primul termen este pe 13 septembrie - nu avem avocat - avem un minor in intretinere - totul e ... (vezi toată discuția)