avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fisa fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fisa fiscala

Unde ma pot adresa daca nu am primit fisa fiscala de la firma unde am lucrat anul trecut (Ianuarie - Septembrie). Am incercat sa-i contactez prin email dar nu mi-au raspuns nici administratorii firmei (care sunt in Polonia) si nici contabila din Romania.
Cu un an inainte am primt aceasta fisa fiscala pe 2009 fara nici o semnatura si stampila.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 16:08, 5 Martie 2011
Puteti solicita o copie de la Directia Generala a Finantelor unde au fost depuse fisele fiscale de catre societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare contracte fara drept de semnatura ContSters57711 ContSters57711 Am lucrat timp de un an la o societate, in care pe parcursul acestui an am semnat zeci de contracte de prestari servicii, facturi, chitante, avand postura de ... (vezi toată discuția)
Depunere fise fiscala fara a fi semnat vreun stat de plata? cimpeanr cimpeanr Buna ziua. Am lucrat la o firma care nu mi-a mai platiti salarul din vara lui 2009, mi-a promis ca imi va da banii o parte pana la sf 2009 , restul pana in ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala 2009 ContSters114803 ContSters114803 vreau sa fac credit prin prima casa si il iau pe socru-meu codebitor.problema e ca lui nu i s-a dat fisa fiscala pe 2009 ,a plecat anul acesta in mai de la ... (vezi toată discuția)