avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract vanzare-cumparare autoturism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract vanzare-cumparare autoturism

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii prevind vanzarea-cumpararea unui autoturism,in speta azi am cumparat un autoturism second-hand de la o persoana privata si am realizat acasa ca nu este asa cum mi-am dorit,am descoperit ca a fost lovita si reparata iar proprietarul nu mi-a spus la momentul vanzarii si doresc sa i-o inapoiez contra sumei de bani pe care am dat pe bani si
el nu vrea,ce este de facut?asm vreo sansa sa i-au banii anapoi legal,multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: mavo , utilizator 19:16, 5 Martie 2011
Buna ziua !
Unde s-a efectuat tranzactia ? Ati incheiat contract de vanzare-cumparare ? Martori ?
Buna seara,scuze pentru intarziere,am contract vanzare-cumparare,tranzactia s-a efectuat la un birou acte auto,nu a semnat nici un martor dar am fost cu cineva,multumesc
Daca exista contract legal intocmit,pentru eventuale aspecte constate ulterior achizitiei in fapt,daca apreciati ca neajunsurile la autoturism nu justifica valoarea financiara achitata,initial puteti incerca direct contactarea vanzatorului si in caz de refuz solutionare amiabila ,eventual puteti sa il actionati in instanta
Vanzatorul a efectuat inspectia tehnica periodica la RAR acum doua zile si autoturismul corespunde din punct de vedere tehnic,si nu vrea sa-mi dea banii inapoi,mai am vreo sansa ?,multumesc
Am omis sa spun ca pretul de achizitie este mai mic decat pretul pietei deci nu pot sa pretind ca nu justifica valoarea financiara,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare autoturism eusebiu77 eusebiu77 Am achizitionat o masina second hand pe 5 februarie 2012. Eu, sotia mea (cu domiciliul in Bacau) si cu vanzatorul (cu domiciliul in Roman jud. Neamt), am mers ... (vezi toată discuția)
Problema cu masina cumparata ! iiCristi iiCristi Va rog daca ma puteti ajuta cu o indrumare . Am cumparat o masina second-hand si tipul mi-a zis ca e totul ok si ca trebuie sa ii schimb doar filtrele .. am ... (vezi toată discuția)
Autoturism cumparat cu vicii ascunse, pot recupera din banii dati? ContSters314958 ContSters314958 buna ziua, am cumparat acum 3 zile cu contract de vanzare cumparare un autoturism de la o persoane fizica. azi am fost cu el in servis pentru o constatare ... (vezi toată discuția)