Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii prevind vanzarea-cumpararea unui autoturism,in speta azi am cumparat un autoturism second-hand de la o persoana privata si am realizat acasa ca nu este asa cum mi-am dorit,am descoperit ca a fost lovita si reparata iar proprietarul nu mi-a spus la momentul vanzarii si doresc sa i-o inapoiez contra sumei de bani pe care am dat pe bani si
el nu vrea,ce este de facut?asm vreo sansa sa i-au banii anapoi legal,multumesc frumos.
Buna seara,scuze pentru intarziere,am contract vanzare-cumparare,tranzactia s-a efectuat la un birou acte auto,nu a semnat nici un martor dar am fost cu cineva,multumesc
Daca exista contract legal intocmit,pentru eventuale aspecte constate ulterior achizitiei in fapt,daca apreciati ca neajunsurile la autoturism nu justifica valoarea financiara achitata,initial puteti incerca direct contactarea vanzatorului si in caz de refuz solutionare amiabila ,eventual puteti sa il actionati in instanta
Vanzatorul a efectuat inspectia tehnica periodica la RAR acum doua zile si autoturismul corespunde din punct de vedere tehnic,si nu vrea sa-mi dea banii inapoi,mai am vreo sansa ?,multumesc