avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua ,in urma unui proces penal pt vatamare am de platit daune morale de 10 000 ron in solidar cu un amic ,am primit o somatie de la executor daca in termen de o zi de cand primesc somatia nu platesc trece la executare silita este normal asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 21:44, 5 Martie 2011
da,este normal .
da ,este normal.
Da;; daca obligatia cosista in a da in solidar. Executoru judecatoresc executa pe dibitorul care are avere ca sa indestuleze pe creditor. Nu este nimic ilegal in ceea ce a facut executorul judecatoresc.
am inteles ca este normal sa treaca la executare silita dar este normal sa -mi acorde o zi pentru a plati ?eu vreau sa platesc nu sunt de rea vointa dar nu pot sa platesc intr-o zi ce sa fac? eu asta nu inteleg e normal termen de o zi ?
oricum termenul a trecut am gasit somatia in posta seara cand ma intorceam acasa asa ca pana dimineata a trecut termenul

Alte discuții în legătură

Se mai poate pune in executare aceasta decizie? iuli113 iuli113 mai este valabila aceasta sentinta?se mai poate pune in aplicare?va rog un raspuns clar: Solutie: În baza art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d C.p.p., admite ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare daniela41 daniela41 Buna! As vrea si eu sa ma lamuriti/ajutati in problema mea.Intr-un proces civil,in care am fost implicata eu si un amic,instanta a decis ca trebuie sa platim ... (vezi toată discuția)
Executare silita creante telefonie mobila neacsur neacsur Buna ziua in primul rand. Nu stiu daca sunt prima persoana care cere un sfat in aceasta siutuatie insa nu am gasit un topic similar din care sa ma pot ... (vezi toată discuția)