avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa pasaport la intrarea in tara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa pasaport la intrarea in tara

buna.ma puteti ajuta cu o informatie? ma pot intorce in romania fara sa am probleme la frontiere neavand documente?in urma unui furt am ramas si fara pasaport.as avea numai fotocopia dupa pasaport,declaratia de furt facuta la politia in italia,permisul de conducere ,buletinul italian si actul de drept la lucru(menzionez ca am rezidenta aici in italia, cetatenia romana).stiu ca ar fi necesar sa am titlu de calatorie de la consulatul roman-milano,problema e ca nu am posibilitati sa ajung pana acolo.astept un raspuns cat mai corect.multumesc

de soferi si buletinul italian
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 20:21, 5 Martie 2011
Este valabil permisul de conducere,fiind document eliberat de catre MAI ,in care este trecut CNP-ul,si prevazut cu fotografia titularului.La trecerea frontierei prezentati acest document.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
andymaurul, utilizator
Eu nu ar sfatuit calatoria fara pasaport sau buletinul, in situl politiei de frontiera nu prevede astfel de situatia, dar in schimb acolo va da un telefon direct pentru lamurie: 0219590 non stop. [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformatie refacere ci si pasaport din italia Nicoleta77Serban Nicoleta77Serban Am buletinul şi pasaportul expirat, sunt în Italia ce trebuie să fac ca sa le pot schimba aici la consulatul de care aparţin? (vezi toată discuția)
Pierdut buletin in italia alinamuntean alinamuntean Cumnatul meu si-a pierdut buletinul in Italia. Nu poate veni in tara. Se poate printr-o procura de la consultul din Italia sa i se faca alt buletin in tara, ... (vezi toată discuția)
Reintrarea unui cetatean roman in tara din ue ionxx ionxx salut tuturor!!! copilul meu .nascut in italia .si inregistrat in romania cu certificat de nastere romanesc poate sa intre ptr prima data in romania pe baza ... (vezi toată discuția)