avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Buna ziua.Daca ma poate ajuta si pe cine cineva,am ceva nelamuriri legate de fondurile europene.As dori sa accesez si eu fonduri europene ,mai exact masura de instalare "TANAR FERMIER" si am o nedumerire in legatura cu acele dimensiuni economice de 6 pana la 40 UDE,ce sunt acele puncte UDE si cum se calculeaza ??Stiti cumva care ii conditia minima (suprafata de teren,utilaje etc)care trebuie sa le am in proprietate sau in arenda?Daca imi puteti da un link sau ceva unde gasesc mai multe detalii.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:43, 9 Martie 2011
[EDITAT - copy-paste de la [ link extern ] / ]
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre fonduri europene Sibova Sibova Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene Gabriel1989 Gabriel1989 Buna ziua. Detin o suprafata de aproximativ 6.000 mp cu posibilitate de extindere pana la aproximativ 30.000 mp pe care as dori sa infintez o livada de pomi ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua! Am cumparat o casa, la tara, care are 1,5ha de curte. Intentionez sa cultiv legune in solar. Terenul are pomi fructiferi si vita de vie. Pentru a ... (vezi toată discuția)