avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA distributie pliante
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

distributie pliante

firma din romania distribuie pliante publicitare in Germania,cum se evidentiaza in contabilitate ca serviciu intracomunitar si daca da este necesar inregistrarea ca platitor de tva ,registru evidenta intracomunitara
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 20:07, 6 Martie 2011
firma din romania este platitoare de tva?
cui presteaza aceste servicii?
firma acum se infinteaza si presteaza servicii pentru o firma din germania platitoare de tva
da, este nevoie de inscrierea in ROI si de inregistrarea in scopuri tva intracomunitar, in caz ca firma nu opteaza sa fie platitoare de tva la infiintare.
factura de servicii se va intocmi fara tva si operatiunea se va declara in 390.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii de reparatii intracomunitare theya_05 theya_05 daca un PFA presteaza servicii de reparatii utilaje pentru o firma din Germania,PFA-ul fiind neplatitor de TVA,trebuie sa se inregistreze in ROI si sa se ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)
Registrul op. intracomunitari Marius Mihai Marius Mihai Pentru PFA neplatitor de TVA , cu sediul in Romania, care efectueaza servicii de consultanta in beneficiul unei firme platitoare de TVA din Germania, este ... (vezi toată discuția)