avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neincheierea la notar a unui contract de donatie sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neincheierea la notar a unui contract de donatie sau vanzare -cumparare

in 2004 mi-a decedat o ruda si cum eram singurii care ne puteam ocupa de inmormantare am mers la o firma de servicii funerare unde am primit propunerea de a cumpara si o groapa.Proprietarul locului de veci ne-a dat certificatul de proprietate in original, copii dupa buletin pe baza carora am si ingropat decedatul in respectiva groapa.Apoi am dorit sa facem actele la notar dar pe scurt nu am mai reusit sa le facem. Cand am incercat sa luam legatura cu respectiva persoana am aflat ca a decedat.Problema este ca daca dorim sa ingropam pe cineva in acel loc de veci fiind o groapa dubla sau sa facem cruce din marmura ni s-a spus ca trebuie sa venim cu proprietarul.
Ce putem face in acest caz mai ales ca se implinesc 7 ani de la decesul persoanei ingropate in respectivul loc de veci si va trebui sa facem o cerere de prelungire a concesionarii
Cel mai recent răspuns: issy , utilizator 23:15, 6 Martie 2011
Daca am inteles bine, proprietarul de la care ati luat groapa, a murit...in acest caz, trebuie sa vedeti cine este mostenitorul proprietarului si sa incercati sa rezolvati problema cu ei.
Respectivul domn era divortat ...nu stiu de unde sa incep cautarile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Groapa cimitir mary17 mary17 Cand a murit tatal meu, intreprinderea unde lucra a decis sa suporte toate taxele si f acilitatile inmormantarii. Acum ma trezesc ca groapa in care a fost ... (vezi toată discuția)
Are vreun drept pentru a reclama profanare de morminte? ardeleanu_ana ardeleanu_ana Am o ruda care a fost casatorita. Sotul ei a decedat. Acesta avea niste bunici care au murit cu mult inaintea lui (au aprox. 50 de ani de cand au ... (vezi toată discuția)