avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sentinta civila nesemnata de judecator - presedinte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sentinta civila nesemnata de judecator - presedinte

la litigii de munca am legalizat sentinta civila , cu timbru, am platit taxa. chiar am fost reintegrat si concediat a doua oara cand am pierdut la recurs.

Dar acum observ ca sentinta civila e nesemnata si de judecatoare si de presedinta si e , cum s-ar spune ....legalizata, cu semnatura grefierului, are timbru si semnatura doar a lui?!

CE trebuie sa fac?

Sa relegalizez o sentinta copiata si semnata de judecatori?... sau.. e mai grav?

Doresc s folosesc un exemplar copiat pt al trimite la ITM... si a arata ca judecatoarea a mentionat de 2 ori in sentinta de recurs ca decizia e document sub "sanctiunea nulitatii absolute" pt ca nu indica motivele de concediere.

(iar tardivitate si prematuritatea au fost ambele respinse)
(normal, la recurs....am pierdut pe tardivitate pt ca am precizat actiunea!)

o las asa nesemnata de judecator si presedinte? si legalizata doar de grefieru sef?

Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:07, 6 Martie 2011
Se semneaza numai originalul sentintei si al copie care ramine la mapa de sentinte, celelalte exemplare nu trebuie semate de presedite sau si de judecataori, este suficienta numai legalizarea facuita de grefier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie civilă dată în recurs nesemnată de președinte și nici de judecători viktorV viktorV Bună dimineața ! Stimați forumiști, ce efecte juridice are o decizie civilă dată în recurs, nesemnată de președinte, nici de judecători nici de ... (vezi toată discuția)
Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)