avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand am dreptul sa dau din nou examen pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand am dreptul sa dau din nou examen pentru redobandirea acestuia?

am primit o condamnare de un an si sase luni cu suspendare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice si anularea permisului de conducere. as dori sa stiu cand am dreptul sa dau din nou examen pt redobandirea acestuia ? mentionez ca an urma sentintei mi-au fost suspendate drepturile civile pe o perioada de 3 ani si 6 luni. an ce masura ma afecteaza acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 11:42, 6 Martie 2011
Pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei nu isi produc efectele pedepsele accesorii .
Dreptul dvs. de a obtine un nou permis il veti redobandi dupa trecerea unui an de la data la care hotararea a ramas definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat, redobandire eu_craciun eu_craciun Buna ziua, fratelui meu i-a fost anulat permisul de conducere prin noiembrie 2012 iar in data de 15.05.2013 s-a pronuntat sentinta prin care il condamna la 5 ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere Dannet Dannet In 2008 am fost depistat sub influenta bauturilor alcoolice,peste 0,8,fara alte incidente. Am fost condamnat cu suspendare 6 luni prin hot definitiva in ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)