avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diferenta de aplicare intre 281 indice 1 si 400 cpc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diferenta de aplicare intre 281 indice 1 si 400 cpc urgent

Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi explice diferenta de aplicare intre art. 281'1 si 400 cod procedura civila. Ma intereseaza o cerere de lamurire a dispozitivului dupa ce s-a dat spre executare.:-/
Va multumesc anticipat! :D
Pai simplu... uita-te la ce capitol/sectiune is articolele si vezi diferenta...
In cazul tau se aplica art. 400 dar nu-s 100% sigur fara mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendarea angajatorului pt neexecutarea sentintei Krissia . Krissia . Unde este mai corect sa solicit amendarea angajatorului pt neexecutarea unei sentinte ? La instanta unde am depus cererea de lamurire a dispozitivului ... (vezi toată discuția)
Admitere 2009-probe Lavinia Marian Lavinia Marian buna tuturor celor care va pregatiti pentru \"prea-apropiatul \"examen am si eu o intrebare pentru cei care au mai dat acest examen ..... cum e la proba ... (vezi toată discuția)
L 7/1996 modificata de ncciv. nucu$ nucu$ In legea modificata la anul 2011, am gasit: [b]Art. 53 Abrogat. Legea 7 1996 a cadastrului şi a publicităţii imobiliare actualizată prin: Legea 71/2011 ... (vezi toată discuția)